Чудове м’ясо з овочами за півгодини

Частенько бувають такі моменти, коли потрібно швидко приготувати поїсти.

А якщо мова йде про м’ясо, зазвичай доводиться чекати готовності близько години. Я знайшла для себе рятівний рецепт просто чудового м’яса з овочами за півгодини. Сім’я задоволена обідом, тому що м’ясо завжди виходить соковитим і смачним, а я задоволена процесом приготування — все дуже швидко. Відмінний варіант, якщо поспішаєте.

Інгредієнти

  • м’ясо курки;
  • цибуля;
  • морква;
  • шпинат;
  • заморожені овочі (помідори, квасоля, перець болгарський, цибуля порей);
  • сіль;
  • перець;
  • кунжут;
  • кунжутне масло.

Чудове м’ясо з овочами за півгодини: покрокове приготування

  • Пропорції тут не важливі. Використовуйте стільки інгредієнтів, скільки хочете. Можна щось додати більше, чогось менше — все на ваш розсуд і смакові переваги.
  • Підготуємо овочі. Почистимо цибулю, помиємо і наріжемо пір’ям або півкільцями. Тепер займемося морквою. Її потрібно очистити, помити і нарізати за допомогою овочечистки на довгі тонкі пласти. Шпинат поріжте на великі смужки.
  • Використовувати будемо куряче м’ясо, тому що готується воно швидше всього, але якщо ви володієте достатньою кількістю часу, можна взяти свинину чи яловичину. Я використовую для цієї страви курячі стегенця без кістки.
  • Підійде і куряче філе. М’ясо треба нарізати на невеликі шматочки, викласти на розігріту сковороду з рослинним маслом і обсмажити до золотистого кольору.
  • Будемо поливати м’ясо кунжутною олією (можна пропустити цей крок). Масло надає особливий солодкуватий смак, я дуже люблю його використовувати.
  • Додаємо до м’яса цибулю, порізану пір’ям, обсмажуємо до рум’яного кольору.
  • Тепер потрібно відправити на сковороду моркву. Готуємо її з м’ясом і цибулею приблизно 3-4 хвилини, зменшуємо вогонь до середнього.
  • Посолити і поперчити за смаком.
  • Посипаємо м’ясо насінням кунжуту і, постійно помішуючи, обсмажуємо ще одну хвилинку.
  • Тепер беремо заморожені овочі (не розморожуємо) і тушкуємо приблизно 10 хвилин, поки вони не стануть м’якими.
  • Коли овочі потушились, додаємо шпинат і продовжуємо готувати ще 3-4 хвилини.
  • Блюдо виходить дуже яскравим, красивим і неймовірно смачним.
  • Подавайте чудове м’ясо з овочами до столу з вареними макаронами. Я люблю до цієї страви подавати спагетті. Ці макарони потрібно помістити в киплячу підсолену воду і варити 8-9 хвилин, періодично помішуючи. Але час приготування залежить і від виду макаронів, тому будьте уважні, не переваріть.
  • Ще, коли варите спагетті, потрібно використовувати досить велику каструлю. На 200 грам макаронів потрібно 2 літра води. Я не промиваю макарони, а при варінні додаю 1 столову ложку рослинного масла, тоді вони не прилипають один до одного.
  • Подавайте наша страва, помістивши макарони на тарілку, а зверху чудове м’ясо з овочами.
  • Ось такий дуже смачний обід у нас вийшов. Страву готувати дуже просто і швидко. Замість заморожених овочів можете використовувати свіжі.

    Великолепное мясо с овощами за полчасаНакривайте на стіл, кличте рідних, і приємного апетиту!