Якщо ви не любите печінку. То спробувавши її у цьому рецепті будете їсти її досить часто. Адже страва виходить казково смачним. Печінка в процесі приготування просочується овочами і набуває новий цікавий смак. Вона не має стороннього запаху і виходить досить ніжною. Готується страва просто, прекрасно підійде до вечері і поєднується з будь-яким гарніром.
Необхідні продукти
- куряча печінка — 600 гр
- морква — 3 шт
- цибуля — 1 шт
- болгарський перець — 1 ш
- сіль, перець за смаком
- орегано — 1 / 2 ч. л
- коріандр — 1 / 2 ч. л
- сметана — 5 ст. л
- сир — 150 гр
Починаємо приготування
До такої печінки можна подати пісні галушки. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!