Рулька в пиві ☆ тане в роті!!!! ☆ Чеський рецепт з медом і гірчицею

Пропонуємо вам приготувати рульку в пиві по чеському рецептом з додаванням меду і гірчиці. Рулька виходить ніжна, соковита і рум’яною скоринкою. Готувати рульку можна на світлому або темному пиві. Але на темному вона виходить більш терпкого «чоловічого» смаку, а на білому — більш ніжна. І обов’язково запікати рульку потрібно до характерної рум’яної скоринки. А подавати таку рульку прийнято з квашеною капустою. Приготувати його в домашніх умовах можна за рецептом з нашого сайту.

Рулька для рецепта потрібна «м’ясистий» з тонкого, добре обробленої шкурою.

Необхідні продукти

  • рулька — 2 шт
  • пиво — 1,5 л
  • часник — 5 зубчиків
  • цибуля
  • морква — 2 шт
  • селера
  • лавровий лист
  • гострий перець
  • аніс
  • гвоздика
  • сіль
  • спеції

Для глазурування

  • мед — 1 ст. л
  • гірчиця — 1 ст. л
  • соєвий соус — 3 ст. л

Починаємо приготування

  • Рульку добре промиваємо і робимо кілька надрізів. У кожен з них кладемо шматочок очищеного часнику.
  • Рульки кладемо в каструлю і заливаємо пивом. І ставимо в холодильник на 4-6 годин.
  • Цибулю і моркву очищаємо, а потім додаємо до рулькам. туди ж кладемо всі підготовлені спеції, аніс, гвоздику, гострий перець, лавровий лист, селеру і сіль. Солі потрібно насипати стільки, щоб бульйон був солоним. Потім наливаємо воду, вона повинна злегка покривати рульки. Ставимо каструлю на вогонь, доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні 2 години.
  • У каструлю кладемо мед, гірчицю і додаємо соєвий соус. Все перемішуємо, ставимо на плиту і варимо до повного з’єднання продуктів.
  • Готові рульки виймаємо з бульйону і перекладаємо у форму для випічки. І обмазуємо підготовленої глазур’ю.
  • Ставимо форму в духовку, розігріту до 190 градусів і випікаємо 50-60 хвилин (до рум’яної скоринки).
  • Рулька в пиве ☆ тает во рту!!!! ☆ Чешский рецепт с медом и горчицей

    Приємного апетиту!