Неймовірно смачні баклажани по-єгипетськи

Баклажани — смачне і оригінальне блюдо. Закуска виходить гострої і трохи пікантною. І відмінно підійде до будь-якої страви: м’ясному або рибному. Продукти знадобляться прості і доступні. Готується закуска просто і неймовірно швидко.

Необхідні продукти

  • 2 баклажана
  • 2 помідори
  • 100 грам сиру

Для начинки

  • 200 грам баранини
  • 1 зубчик часнику
  • зелень
  • м’якоть з баклажанів
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Баклажани промиваємо, розрізаємо вздовж і видаляємо серцевину.
  • Баранину перемелюємо на м’ясорубці і кладемо в миску. додаємо м’якоть баранини і часник, пропущений через прес. Додаємо до фаршу подрібнену зелень, сіль і перець, все перемішуємо.
  • Готові половинки заповнюємо підготовленим фаршем.
  • Помідори нарізаємо кільцями і кладемо зверху на фаршировані баклажани. А потім присипаємо тертим сиром.
  • Підготовлені баклажани перекладаємо на деко, застелений пергаментним папером.
  • Розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо в неї заготовку. випікаємо баклажани 25-30 хвилин, а потім перекладаємо на блюдо і подаємо до столу.
  • До таких баклажанів можна подати дивовижний огірковий соус. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Невероятно вкусные баклажаны по-египетскиПриємного апетиту!