Улюблена страва всіх чоловіків — баранячі реберця з молодою картоплею

Баранячі реберця з молодою картоплею — мрія гурмана! Блюдо виходить просто приголомшливим і його по достоїнству оцінить ваша друга половинка. Реберця виходять ароматними і дуже-дуже соковитими. А картопля пікантний і неймовірно смачний. Страва повністю самодостатня і відмінно підійде до обіду або вечері.

Необхідні продукти

  • 800 грам баранячих реберець
  • 300 грам цибулі
  • 800 грам картоплі
  • сіль, перець за смаком
  • рослинна олія для смаження
  • кріп

Починаємо приготування

  • Баранячі ребра промиваємо, просушуємо серветкою і розрізаємо на кілька частин.
  • У глибоку сковороду наливаємо олію і кладемо м’ясо. Обсмажуємо на сильному вогні, постійно помішуючи, 20 хвилин.
  • Лук очищаємо і нарізаємо тонкими півкільцями. Додаємо його до обсмаженою ребрышкам. Все добре перемішуємо, зменшуємо вогонь до середнього, накриваємо кришкою і тушкуємо протягом 20 хвилин. Періодично відкриваємо кришку і перемішуємо.
  • Картоплю очищаємо і додаємо до м’яса. Все солимо і перчимо за смаком, потім перемішуємо, накриваємо кришкою і тушкуємо ще 30 хвилин. Не забуваємо періодично помішувати.
  • Подрібнюємо промитий кріп.
  • Як тільки картопля буде готова, у страву додаємо кріп, перемішуємо і подаємо до столу.
  • Відмінним доповненням до таких ребрышкам з картоплею буде квашена капуста. Швидко приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Любимое блюдо всех мужчин — бараньи ребрышки с молодой картошкойПриємного апетиту!