Всі страви німецької кухні прості, смачні і ситні. В них ви не зустрінете нічого вишуканого і нехитрого. Але саме це нам подобається в цій кухні. Рулька з квашеною капустою виходить дуже ніжною і буквально тане в роті, вам обов’язково сподобається.
Необхідні продукти
- 1,5 кілограмова рулька
- 600 г квашеної капусти
- 50 мл рослинного масла
- 2 зубчики часнику
- 2 лаврових аркуша
- ½ Чайна ложка кмину
Для маринаду
- 1 чайна ложка чебрецю
- 1 чайна ложка розмарину
- 1 чайна ложка солі
- ½ Чайної ложки чорного перцю
- 500 мл темного пива
Для соусу
- 200 мл темного пива
- 5 столових ложок соєвого соусу
- ½ Чайної ложки червоного гострого перцю
- 1 чайна ложка солі
- ½ Чайна ложка чорного перцю
Для варіння рульки
- 1 літр темного пива
- 1 літр води
Починаємо приготування
Спробуйте також м’ясо з начинкою в духовці. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!