Так тефтелі ви ще не готували. Вони ідеально впишуться у ваше повсякденне меню, готуються швидко, просто і виходять неймовірно смачними. Тефтелі можна їсти навіть без гарніру або подати з картопляним пюре. Готуються тефтелі дуже просто, але завдяки особливим добавкам виходять ніжними і дуже апетитними.
Необхідні продукти
- 400 грам фаршу (курячого, яловичого)
- 250 грам булгуру
- 1 куряче яйце
- 1 цибулина
- сіль, перець за смаком
- кмин, зіра, гострий перець по половині чайної ложки
Для соусу
- 200 грам печериць
- 1 цибулина
- 2 столові ложки томатної пасти
- 2 столові ложки рослинної олії
- сіль, перець
- 3 склянки води
Починаємо приготування
До таких тефтелі ми рекомендуємо подати картопля по-селянськи з сирним соусом. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!