Рибу можна не тільки смажити або тушкувати. З неї можна також приготувати рибні тефтелі в томатному соусі.
Блюдо виходить дуже апетитним, а на його приготування ви витратите мінімум часу і сил. Подавати їх можна з будь-яким гарніром, але в моїй родині полюбляють з відварним рисом. Тефтелі з риби виходять легкими і зовсім не калорійними. Таке блюдо підійде навіть для тих, хто стежить за своїм харчуванням. Спробуйте урізноманітнити свій раціон, приготувавши тюфтельки з риби. Ось побачите, вам дуже сподобається.
Необхідні інгредієнти
- 500 грам філе риби;
- 1 цибулина;
- 50 грам рису;
- ½ Чайної ложки солі;
- чорний мелений перець за смаком.
для соусу
- 1 цибулина;
- 1 морква;
- 2 столові ложки томатної пасти;
- 40 мл рослинного масла;
- 400 мілілітрів води;
- 1/3 чайної ложки солі;
- зелень за смаком;
- чорний мелений перець за смаком;
- 1 лавровий лист.
Як приготувати рибні тефтелі в томатному соусі
Рибні тефтелі в томатному соусі виходять дуже соковитими і смачними. Готуються вони досить просто. Такі тюфтельки можна подавати і як самостійне блюдо, і разом з гарніром. Вони точно підкорять вас своїм смаком. Заходьте на наш сайт: знайдете багато цікавих рецептів і корисних страв.
Приємного всім апетиту.