Що може бути смачніше солодкої паски з сиру? Особисто для мене немає нічого краще цього ідеального ласощі.
Великдень без яєць робиться швидко, з використанням нескладних інгредієнтів і виходить нереально смачною і соковитою. Кожен з продуктів прекрасно вписується у загальну картину і дарує незабутнє задоволення. Із задоволенням поділюся з вами запаморочливим рецептом царської великодня з сиру. Ви залишитеся в захваті від м’якості ніжною сирної маси, яскравості смаку та неперевершеного аромату. Не забудьте пригостити цим ласощами своїх друзів і близьких: вони обов’язково оцінять ваші старання і смак ласощів.
Інгредієнти
- сир — 500 грам;
- вершки — 200 мл;
- агар-агар — 1 столова ложка.
- кокосова стружка — 50 грам;
- цукати з родзинками — 100 грам;
- фруктоза або коричневий цукор — 5-6 столових ложок;
Сирна «Великдень» без яєць: покроковий рецепт
Хочу акцентувати вашу увагу на тому факті, що сира сирна паска — швидкопсувний продукт. Щоб не було ніяких проблем, її краще зберігати в холодильнику не більше 3-4 днів. Завдяки такому простому і зрозумілому рецептом, у вас є можливість спробувати ніжну великдень без яєць і побачити, що можна приготувати головне святкове блюдо швидко і легко. Як я вище зазначила, ви також можете додати какао, кероб або шоколад — і тоді ваша царська паска перетвориться на шоколадну: але краще готувати її без сторонніх добавок. Вийде смачніше і соковитіше.
Приємного апетиту!