Сирна «Великдень» без яєць з цукатами

Що може бути смачніше солодкої паски з сиру? Особисто для мене немає нічого краще цього ідеального ласощі.

Великдень без яєць робиться швидко, з використанням нескладних інгредієнтів і виходить нереально смачною і соковитою. Кожен з продуктів прекрасно вписується у загальну картину і дарує незабутнє задоволення. Із задоволенням поділюся з вами запаморочливим рецептом царської великодня з сиру. Ви залишитеся в захваті від м’якості ніжною сирної маси, яскравості смаку та неперевершеного аромату. Не забудьте пригостити цим ласощами своїх друзів і близьких: вони обов’язково оцінять ваші старання і смак ласощів.

Інгредієнти

  • сир — 500 грам;
  • вершки — 200 мл;
  • агар-агар — 1 столова ложка.
  • кокосова стружка — 50 грам;
  • цукати з родзинками — 100 грам;
  • фруктоза або коричневий цукор — 5-6 столових ложок;

Сирна «Великдень» без яєць: покроковий рецепт

  • Готуємо всі продукти для нашої пасхи.
  • Родзинки попередньо замочити в окропі приблизно на 10 хвилин. Потім злити воду, віджати сам родзинки і залишити підсихати.
  • У чисту глибоку миску, додаємо сир.
  • Зернистий сир обов’язково потрібно протерти через сито: адже великі зерна будуть заважати тому, щоб наше сирне тісто було більш однорідним.
  • У протертий сир по черзі додаємо дрібний коричневий цукор або фруктозу, а також кокосову стружку і цукати з родзинками.
  • Перемішуємо всі наші інгредієнти, щоб вийшла однорідна сирна маса. Найкраще перемішувати руками — це зручніше і швидше.
  • Також ви можете додати какао або кероб, щоб ваша великдень замість звичайної, була шоколадною.
  • Вливаємо В каструльку нежирні вершки і ставимо грітися на вогонь.
  • У вершки додаємо агар-агар і акуратно перемішуємо.
  • Якщо ви не змогли придбати агар-агар, не переживайте: його можна замінити желатином. Зверніть увагу: желатин ви повинні розвести в невеликій кількості води і залишити його, щоб він набух. Потім обов’язково підігріти, щоб желатин розчинився: але ні в якому разі не доводити до кипіння.
  • На маленькому вогні вершки з агар-агаром кип’ятимо і ретельно розмішуємо.
  • Перемішуємо вінчиком і доводимо до кипіння.
  • Наше вершкове желе виливаємо в солодку сирну масу, поки воно не охололо.
  • Ретельно перемішуємо до одержання однорідної м’якої маси.
  • Форму або пасхальницу акуратно застеляємо харчовою плівкою.
  • Викладаємо всередину сирну масу і утрамбовуємо руками, щоб маса щільно прилягала до стінок.
  • Зверху прикриваємо нашу масу рештою кінцями харчової плівки і придавлюємо зверху чимось важким.
  • Великдень у формочці ставимо на годину в холодильник.
  • Щоб паска краще схопилася, ви можете залишити в холодильнику на більш тривалий час.
  • Готову сирну паску без яйця викладаємо широкою стороною на тарілку.
  • Знімаємо форму і акуратно отклеиваем плівку, щоб наша пасха не ушкодилася.
  • По своєму смаку прикрашаємо свіжу святкову паску.
  • Хочу акцентувати вашу увагу на тому факті, що сира сирна паска — швидкопсувний продукт. Щоб не було ніяких проблем, її краще зберігати в холодильнику не більше 3-4 днів. Завдяки такому простому і зрозумілому рецептом, у вас є можливість спробувати ніжну великдень без яєць і побачити, що можна приготувати головне святкове блюдо швидко і легко. Як я вище зазначила, ви також можете додати какао, кероб або шоколад — і тоді ваша царська паска перетвориться на шоколадну: але краще готувати її без сторонніх добавок. Вийде смачніше і соковитіше.

    Творожная «Пасха» без яиц с цукатами

    Приємного апетиту!