Наближається світле свято Пасхи, саме тому я вирішила, що на святковому столі ідеально буде виглядати сирна паска без випічки.
Я шалено люблю м’яку текстуру, ніжний смак — і, щоб паска буквально танула в роті. Паска з сирного тіста саме така, як мені подобається: легка, повітряна і неймовірно смачна. А якщо сирну паску приготувати з різними наповнювачами, то вийде оригінальне блюдо, від якого неможливо відірватися!
Інгредієнти
- низькокалорійний сир (5%) — 600 грам;
- вершкове масло — 50 грам;
- цукрова пудра — 1 склянка;
- сметана (20%) — 125 грам;
- желатин — 20 грам;
- вершки — 30 грам;
- ваніль;
- сіль — щіпка;
- цукати — за смаком.
Сирна паска без випічки: покроковий рецепт
Наш святковий десерт без випічки готовий! Це саме той десерт, який привнесе у ваш будинок якусь родзинку і подарує нові спогади про Великодня. Замість цукатів можна додавати інші наповнювачі: наприклад, банан, що зробить смак пасочки ще більш оригінальним і незвичайним. А якщо ваші дітки теж захочуть допомогти вам з готуванням, то ви без особливих труднощів зможете їх навчити. Вони будуть щасливі зробити частування на великодній стіл своїми руками. Не забувайте: Великдень — це родинне свято.
Приємного апетиту.