Пропонуємо вам приготувати рульку в пиві по чеському рецептом з додаванням меду і гірчиці. Рулька виходить ніжна, соковита і рум’яною скоринкою. Готувати рульку можна на світлому або темному пиві. Але на темному вона виходить більш терпкого «чоловічого» смаку, а на білому — більш ніжна. І обов’язково запікати рульку потрібно до характерної рум’яної скоринки. А подавати таку рульку прийнято з квашеною капустою. Приготувати його в домашніх умовах можна за рецептом з нашого сайту.
Рулька для рецепта потрібна «м’ясистий» з тонкого, добре обробленої шкурою.
Необхідні продукти
- рулька — 2 шт
- пиво — 1,5 л
- часник — 5 зубчиків
- цибуля
- морква — 2 шт
- селера
- лавровий лист
- гострий перець
- аніс
- гвоздика
- сіль
- спеції
Для глазурування
- мед — 1 ст. л
- гірчиця — 1 ст. л
- соєвий соус — 3 ст. л
Починаємо приготування
Приємного апетиту!