Приголомшливі качині ніжки, запечені з яблуками (готуємо до нового року)

Це прекрасне вишукане блюдо стане прикрасою вашого святкового столу. І звичайно ж, така страва ідеально підходить до новорічного столу. Ніжки з яблуками виходять просто дивовижними. Вони ароматні і виглядають досить вишукано. Таке гаряче блюдо обов’язково стане вашою візитною карткою.

Необхідні продукти

  • качині ніжки — 6 шт
  • соєвий соус — 100 мл
  • мед — 1 ст. л
  • гірчиця — 2 ст. л
  • рослинна олія — 40 мл
  • яблуко — 2 шт
  • сіль, перець, спеції

Починаємо приготування

  • Приготуємо маринад. У чашку вливаємо соєвий соус, додаємо мед і гірчицю. Все добре перемішуємо.
  • Підготовлені ніжки промиваємо і сушимо паперовим рушником. Потім ретельно промазуємо їх маринадом, кладемо в миску, затягуємо харчовою плівкою і прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
  • Яблука промиваємо та нарізаємо часточками, видаляючи при цьому насіння.
  • Беремо форму для випічки, промазуємо рослинним маслом, а на дно викладаємо яблука. Зверху кладемо промариновані ніжки, присипаємо їх сіллю і перцем, а також улюбленими спеціями, а потім поливаємо маринадом.
  • Зверху накриваємо форму фольгою і щільно запаковуємо краю. А потім ставимо форму в духовку, розігріту до 190 градусів і випікаємо протягом 1 години.
  • Через відведений час качині ніжки дістаємо, знімаємо фольгу і ставимо форму назад в духовку. Випікаємо ще 10-20 хвилин (до тих пір, поки ніжки не підрум’яняться). Потім перекладаємо їх на блюдо і подаємо до столу.
  • Спробуйте також качку з хрусткою скоринкою. Рецепт її приготування також є на нашому сайті.

    Потрясающие утиные ножки, запеченные с яблоками (готовим к новому году)

    Приємного апетиту і вдалих свят!