Це чудове м’ясо, запечене в духовці, стане прекрасним доповненням до вашого святкового столу. Виходить дуже ніжним і соковитим. М’ясо попередньо маринується, що допомагає зробити його більш ніжним і соковитим. Ми точно знаємо, що таке м’ясо не залишиться непоміченим.
Необхідні продукти
- 2 кілограма свинини
- 150 грам сметани
- 100 грам майонезу
- 1 столова ложка гірчиці
- 7 зубчиків часнику
- 2 столові ложки солі
- 5 столових ложок оливкової олії
- 1 чайна ложка чорного меленого перцю
Починаємо приготування
Готове м’ясо виймаємо з духовки, знімаємо фольгу і перекладаємо на тарілку. Запечене м’ясо -смачне блюдо. Яка, безсумнівно, припаде до смаку всім вашим гостям. Але ж на святковому столі має бути не тільки м’ясо. Ми пропонуємо вам подати його з оригінальним картоплею, приготованим за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!