Суперское гаряча страва до свята-новорічний рецепт

На свято завжди хочеться чим-небудь здивувати своїх гостей і близьких. І ми щороку шукаємо для вас цікаві рецепти, щоб ви змогли це зробити. І в цей раз ми вирішили познайомити вас з рецептом смачного й оригінального гарячого страви до святкового столу. Такого ви ще не готували. Для страви вам знадобляться прості продукти, але, повірте, результат перевершить всі ваші очікування.

Необхідні продукти

  • курячі гомілки — 8 шт
  • соєвий соус — 6 ст. л
  • мед — 1,5 ст. л
  • часник — 3 зубчики
  • сіль, перець за смаком
  • пшеничне борошно — 160 гр
  • вершкове масло -45 гр
  • вода — 60 мл (+щіпка солі)
  • панірувальні сухарі
  • жовток

Починаємо приготування

  • Курячі гомілки промиваємо і відрізаємо кісточки, а хвостик зачищаємо. З іншого боку гомілки відрізаємо хрящик. Підготовлені гомілки перекладаємо в глибоку чашку.
  • Приготуємо маринад. У чашку наливаємо соєвий соус, додаємо мед і добре перемішуємо. В отриману масу видавлюємо через прес очищений часник. За бажанням соус солимо, додаємо чорний і гострий перець. А потім все перемішуємо.
  • Готовий маринад виливаємо в гомілці, добре їх промазуємо і в такому вигляді залишаємо на 2 години. Періодично ніжки перевертаємо, щоб вони добре промариновались.
  • Приготуємо тісто. У чашку просіваємо борошно, додаємо розм’якшене вершкове масло. Потім масу перетираємо руками до стану крихти.
  • У чашці змішуємо воду і сіль, а потім вливаємо в борошняну суміш. Після цього акуратно, руками, замішуємо тісто.
  • Готове тісто в пакет і прибираємо залишаємо на 20-25 хвилин.
  • Розігріваємо духовку до 180 градусів.
  • Ніжки дістаємо з маринаду і просушуємо паперовим рушником.
  • Скачуємо тісто в тонкий джгут і ділимо на 8 частин. Кожну частину скачуємо в тонкий джгут.
  • У чашку насипати панірувальні сухарі і обвалюють у них гомілки.
  • Потім беремо одну ніжку і печуть з тіста. Защипуємо тісто зверху ніжки, щоб вона трималася, а потім намотуємо його у вигляді спіральки. Внизу також акуратно защипуємо.
  • Підготовлені ніжки перекладаємо на деко, застелене силіконовим килимком. Ставимо деко в духовку на 40 хвилин. Потім ніжки дістаємо, промазуємо жовтком і поставити назад в духовку ще на 10 хвилин.
  • Готові ніжки перекладаємо на блюдо і подаємо до столу. На нашому сайті ви можете знайти багато цікавих рецептів страв до нового 2019 році. Ми рекомендуємо вам приготувати салат «Аристократ». Це блюдо стане прекрасним доповненням вашого святкового столу.

    Суперское горячее блюдо к празднику-новогодний рецепт

    Приємного апетиту!