Тефтелі в беконі з начинкою-оригінально і просто

Представляємо вам рецепт святкової страви. Хоча його можна готувати і на кожен день. Блюдо відмінно виглядає, виходить смачним, ароматним і дуже ситним. А ще досить оригінально виглядає. Тому якщо ви його приготувати до свята, ваші гості будуть у захваті!

Необхідні продукти

  • 500 грам фаршу
  • 200 грам бекону (смужками)
  • 100 грамів солоних огірків
  • 80 грам сиру
  • 2 столові ложки панірувальних сухарів
  • 2 столові ложки кетчупу
  • 1 жовток
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Солоні огірки нарізаємо дрібними кубиками і додаємо до фаршу. Все добре перемішуємо. Потім солимо і перчимо за смаком і знову перемішуємо. після цього додаємо панірувальні сухарі і ще раз все добре вимішуємо.
  • Сир нарізаємо великими кубиками.
  • З готового фаршу робимо коржик, а в центр кладемо шматочок сиру. Загортаємо його фаршем і формуємо тефтельку. А потім загортаємо її в бекон з одного боку, а потім другою смужкою бекону з іншого боку. Таким чином поступаємо формуємо всі тюфтельки.
  • Деко застеляємо пергаментним папером і викладаємо на нього тефтелі швом вниз.
  • Готові тефтелі ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 20 хвилин.
  • У мисці змішуємо кетчуп і жовток.
  • Дістаємо з духовки тефтелі і змащуємо їх підготовленим соусом. Заготівлю ставимо назад в духовку на 5-7 хвилин.
  • Готові тефтелі перекладаємо на тарілку, присипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.
  • Спробуйте також картопля по-святковому. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Тефтели в беконе с начинкой-оригинально и простоПриємного апетиту!