Тефтелі-рулетики в беконі: всього 300 грам фаршу – і море насолоди

Про те, що тефтелі в супі дуже смачні, знають всі. Але якщо приготувати їх по-іншому, то таке блюдо і на святковий стіл можна буде подати і романтичний вечір прикрасити.

Тефтелі-рулетики в беконі, запечені в духовці – це соковито і шалено смачно. Зупинитися неможливо до тих пір, поки тарілка не стане порожньою і чистою. Здавалося б, всього-на-всього 300 грамів фаршу, а рулетики виходять просто шикарними! Калорій багато, однозначно! Але, неймовірно смачно! Заради святкового вечері варто приготувати!

Необхідні інгредієнти

  • м’ясний фарш (свинина/яловичина) – 300 грам,
  • хліб – 4 скибочки,
  • молоко – 3 столових ложки,
  • гірчиця – 1 столова ложка,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • коріандр – ¼ чайної ложки,
  • часник сушений – ½ чайної ложки,
  • дрібно нарізана петрушка – 2 столових ложки,
  • курячі яйця – 2 штуки,
  • копчений (або свіжий) бекон – 200 грам,
  • сіль – ½ чайної ложки,
  • мелений чорний перець – ½ чайної ложки.

Як приготувати тефтелі-рулетики в беконі

  • З скибочок хліба зрізаємо скоринки (їх можна використовувати для приготування сухарів), перекладаємо шматочки в миску і заливаємо молоком.
  • Будь м’ясний фарш викладаємо в окремий посуд, додаємо віджатий від молока хліб, гірчицю, натертий на дрібній тертці (або пропущений через м’ясорубку) цибулю і дрібно нарізану петрушку.
  • Відправляємо туди ж курячі яйця, сіль, чорний перець, коріандр, часник сушений і добре перемішуємо.
  • Якщо фарш виходить трохи рідкуватим, додаємо в нього 2 столові ложки панірувальних сухарів.
  • Рада. Як зробити панірувальні сухарі своїми руками, дивіться за посиланням.
  • Формуємо з фаршу овальні тефтелі.
  • Тефтелі загортаємо в тонкі скибочки бекону.
  • Розкладаємо всі рулетики з беконом на деко (розміром 30х40см), застелене пергаментом.
  • Відправляємо форму з тюфтельками в розігріту до 200 градусів духовку: приблизно на 20-25 хвилин.
  • Під час приготування, періодично перевертаємо рулетики, щоб вони підрум’янилися з усіх боків рівномірно.
  • Готову страву подаємо на стіл відразу, посипавши нарізаною зеленню. Можна доповнити тефтелі-рулетики в беконі салатом зі свіжих овочів. Але сама страва, звичайно, вищий клас: соковите м’ясо, хрусткі скибочки бекону, ароматно і неймовірно апетитно. Та й подача теж радує око! Незвичайні варіанти подачі відомих всім страв ви знайдете на нашому сайті: залишайтеся з нами.

    Тефтели-рулетики в беконе: всего 300 грамм фарша – и море наслаждения

    Приємного всім апетиту.