Курку на соляної подушці-неймовірно смачне блюдо! Готується курка швидко, просто і не вимагає постійного вашої уваги. Курка виходить не жирна і досить соковита. А ще на ній утворюється приємна хрустка скоринка. Курку на соляної подушці неможливо зіпсувати, адже вона не пригорає і не зможе пересохнути. Тому рецепт сподобається всім початківцям господиням. Таку курку можна приготувати до святкового столу і ваші гості точно залишаться від неї в захваті.
Необхідні продукти
- 1 тушка курки (1,5-2 кг)
- 2 яблука
- 7 зубчиків часнику
- 2 столові ложки рослинної олії
- 1 чайна ложка перцю
- 600 грам солі (подушка висотою 1,5 див.)
Починаємо приготування
До такої курки на гарнір можна подати картоплю по-святковому. Він теж запікається в духовці і виходить неймовірно смачним. Рецепт його приготування є на нашому сайті.
Приємного апетиту!