Багато італійці вважають, що приготувати це блюдо можуть тільки професіонали. Але ми вважаємо, що в його приготуванні немає нічого складного і ви легко впораєтеся з цим завданням. По суті, поркетта — рулет зі свинини. Без неї не обходиться жодне свято чи ярмарок в Італії. Поркетта виходить ароматна з приємною хрусткою скоринкою і пікантною апельсинової ноткою. Блюдо виходить чудовим і є справжнім делікатесом. Тому і на вашому святковому столі воно приведе всіх у захват.
Необхідні продукти
- 1,5 кілограмовий шматок свинини (лопатки)
- оливкова олія
- сіль, перець
- 2 столові ложки шавлії
- 2 столові ложки розмарину
- 3 столові ложки апельсинової цедри
- 6 зубчиків часнику
- 2 столові ложки насіння кропу
Починаємо приготування
До такої страви можна подати дивовижний картопля по-святковому. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!