Ось самі улюблені пиріжки моєї дитини — смажені пиріжки з капустою на заварному дріжджовому тісті.
Він обожнює їх більше, ніж солодощі. Рецепт цих пиріжків з свіжої капусти дістався мені від бабусі. І дійсно, вони незрівнянні: повітряне, м’яке заварне дріжджове тісто, соковита, ароматна начинка — пальчики оближеш! Сьогодні я хочу представити рецепт смачних пиріжків, які прийдуть по душі всім.
Інгредієнти
- борошно — 0,5 кілограма;
- вода — 2 склянки;
- сіль — 1 чайна ложка;
- цукор — 1 столова ложка;
- пресовані дріжджі — 10 грам;
- оливкова олія — 3 столові ложки.
Для начинки
- капуста — 0,5 штуки (700 грам);
- цибуля — 2 штуки;
- морква — 2 штуки;
- томатний сік — 0,5 склянки;
- рослинне масло — 50 грам;
- сіль, мелений перець — за смаком.
Смажені пиріжки з капустою: покроковий рецепт
Ось такі нескладні, але дуже оригінальні смажені пиріжки з капустою, на заварному дріжджовому тесті готові! Це відмінний варіант для перекусу на роботі, в школі, на природі або вдома. Їх можна подавати зі сметаною або готувати під час посту, адже вони без тваринного жиру.
Приємного апетиту.