Дорогі друзі, хочу поділитися з вами рецептом чебуреків «На бігу». Це унікальний рецепт, з яким впорається будь-яка господиня, навіть та, яка готує цю страву в перший раз.
Рецептів чебуреків у всьому інтернеті і не злічити, але не кожен з них містить правильний склад інгредієнтів, здатний зробити ваше тісто смачним, тонким, хрустким і шаруватим. Адже успіх цієї страви залежить не тільки від його начинки, але і від самого тесту. Завдяки цьому рецепту ви зможете приготувати смачні, соковиті з хрусткою скоринкою чебуреки, які підкорять серця всіх членів вашої родини!
Інгредієнти
- борошно — 1 кілограм;
- вода — 2 склянки;
- яйце — 1 штука;
- масло рослинне — 40 мілілітрів;
- сіль — на кінчику чайної ложки;
- м’ясний фарш — 700 грам;
- перець/ сіль — за смаком;
- цибуля ріпчаста — 2 головки;
- рослинне масло — для смаження.
Чебуреки «На бігу»: покроковий рецепт
- У кип’ячену воду додайте сіль і рослинне масло. Перемішайте.
- В отриману рідину насипте 200 грам борошна. Ретельно перемішайте.
- Розбийте яйце, продовжуйте заважати, щоб яйце не згорнулося.
- Все робіть швидко, так як при замісі тесту важливо, щоб вода була дуже гарячою і не встигла охолонути.
- Після того як перемішайте яйце, продовжуйте додавати невеликими порціями борошно, постійно помішуючи.
- В результаті у вас повинно вийти тісто, яке не липне до рук.
- Прибираємо тісто на 2 години відпочити.
- Цибулю чистимо, нарізаємо невеликими кубиками.
- Змішуємо м’ясний фарш з цибулею. Солимо, перчимо за смаком.
- Для того щоб фарш вийшов соковитим, в першу чергу при приготуванні самого фаршу додайте невеликий шматочок сала.
- З тіста розкачуємо тонкі коржі.
- Кладемо фарш на одну половину тіста, а другий закриваємо.
- Скріпіть краї чебурека виделкою, так, щоб при смаженні сік не витікав з чебуреків.
- У казані розжарте масло і обсмажуйте чебуреки з обох боків до золотистої скоринки.
Наші готові чебуреки! Їжте відразу, навіть не даючи їм остигати! Адже це так смачно!
Приємного апетиту.