Представляємо вашій увазі рецепт неймовірно смачних булочок, які припадуть до душі кожному.
Виходять вони дуже ароматними, повітряними, м’якими і мають хрустку скоринку. Подати їх можна на сніданок або полуденок. Також вони відмінно поєднуються з супчиками. Для приготування такої смакоти вам не знадобляться особливі навички і багато часу. Ви зробите їх з легкістю. Ваші домочадці уплетут їх з величезним задоволенням. Будьте впевнені, що ви будете піч їх не один раз. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.
Потрібні інгредієнти
- 500 гр білокачанної капусти
- 100 гр вершкового масла
- 100 гр сметани
- 2 чайні ложки солі
- кмин за смаком
- 1 столова ложка соняшникової олії
- 450 гр борошна
- 1 чайна ложка розпушувача
- 1 яйце
- кунжут за смаком
Починаємо процес
- В першу чергу тонко шаткуємо капусту і відправляємо її в окрему ємність. Додаємо кмин і сіль за смаком. Мнемо добре руками.
- Розігріваємо сковороду з соняшниковою олією і відправляємо в неї капусту тушкуватися 15-20 хвилин. При цьому потрібно накрити кришкою.
- Після закінчення потрібного часу знімаємо з вогню і охолоджуємо. Потім додаємо сметану і вершкове масло. Добре перемішуємо. Масло має повністю розтопитися.
- Тепер просіваємо сюди борошно і розпушувач. Після чого вбиваємо яйце і замішуємо тісто.
- Робочу поверхнсоть присипаємо борошном або манкою. Тепер скачуємо тісто в ковбаску і нарізаємо невеликими шматочками.
- Формуємо кульки і викладаємо їх на деко, попередньо застелений пергаментним папером.
- Потім приплющиваем кожен і змащуємо олією. Посипаємо кунжутом.
- Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, приблизно на одну годину.
- Після закінчення потрібного часу булочки готові. Дістаємо їх і залишаємо остигати.
Ще Вам можуть сподобатися відмінні булочки з сиром і зеленню, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного апетиту!