Сьогодні я розповім вам, як приготувати смачні і легкі рулетики з начинкою в духовці.
Вони дуже легко і швидко готуються, плюс до всього, містять низький показник калорій, тому можете не переживати за вашу фігуру. У пошуках дієтичного страви я випадково натрапила на відео з цими чудовими незвичайними пиріжками. Для початку, давайте розберемося, які продукти нам знадобляться.
Інгредієнти
- вода — 0,5 склянки;
- півсклянки олії;
- 3 склянки борошна;
- 1 столова ложка цукру;
- половина чайної ложки солі;
- для начинки можна використовувати тушковану капусту або обсмажене м’ясо.
Рулетики з начинкою: покроковий рецепт
Тісто для пиріжків в духовці без дріжджів готується дуже легко. Давайте ознайомимося з послідовністю кулінарного процесу.
Виконуючи всі дії, ви отримаєте ідеальні хрусткі пиріжки. Я іноді в начинку ще додаю тертий сир — але це на любителя.
Рекомендації та поради
- Для гасіння капусти не обов’язково використовувати свіжий овоч, можна скористатися і квашеної. Для цього візьміть її і попередньо помістіть в холодну воду: таким чином вдасться позбавитися від зайвої кислоти. Якщо її присмак все ще відчувається, то під час смаження додайте столову ложку цукру.
- Капусту слід нарізати середніми шматочками. Якщо її сильно подрібнити, то при термообробці вона перетвориться в кашку. Ваші рулетики з такою начинкою, в духовці вийдуть неймовірно смачними.
- Якщо під час гасіння капустяний сік швидко випаровується, то не варто засмучуватися: доливайте постійно окріп.
- Для того, щоб рулет з капустою вийшов соковитим, необхідно гасити овоч у посуді з високими стінками.
- Перш ніж смажити м’ясо, слід відбити його з необхідними спеціями: так філе краще вбере їх аромат, і не буде жорстким.
З дотриманням всіх рекомендацій і інструкцій, вийдуть дуже смачні пиріжки з капустою. Готувати їх дуже просто: ви не витратите багато часу і сил. Рулетики з капустою стануть чудовим ласощами на вашому столі.
Приємного апетиту.