Оселедець за 3 години? Це просто!

Якщо у вас намічається торжество або ви вирішили побалувати близьких смачною оселедцем, то наш рецепт вам точно сподобається. Готується така рибка буквально за 3 години. А виходить набагато смачніше магазинного. Рибка чудово підійде і до вечері, і в якості закуски на святковий стіл.

Необхідні продукти

  • 2 оселедця
  • 3 столові ложки солі (на 3 години)
  • 1 столова ложка оцту 9%
  • 1 чайна ложка коріандру
  • 2 лаврових аркуша
  • 1 чайна ложка перцю горошком
  • 2 столові ложки діжонської гірчиці
  • 5 столових ложок рослинного масла
  • 3 цибулини

Починаємо приготування

  • У чашку насипати сіль (3 ст. л), додаємо лавровий лист, перець горошком, діжонську гірчицю, оцет і рослинне масло і перемішуємо.
  • Оселедець очищаємо і відокремлюємо кісточки, а потім нарізаємо шматочками.
  • Лук очищаємо і нарізаємо тонкою соломкою.
  • У миску кладемо шар цибулі, зверху шар з оселедця і промазуємо все маринадом. Потім знову шар цибулі, потім оселедець і маринад. Так робимо до тих пір, поки продукти не закінчаться.
  • Накриваємо Миску кришкою або затягуємо харчовою плівкою. І прибираємо в холодильник на 3 години. Якщо ви плануєте маринувати оселедець всю ніч, то кількість солі варто скоротити до 2 столових ложок.
  • Готову оселедець перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • До такої оселедця можна подати картоплю з медом. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Селедка за 3 часа? Это просто!

    Приємного апетиту!