Пиріжки з капустою: вони стануть вашими улюбленцями

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних пиріжків, які припадуть до душі кожному.

Я не знаю жодної людини, який би не любив пиріжки з капустою. Існують різні рецепти їх приготування. Ми пропонуємо ще один приголомшливий варіант. Приготувавши їх за цим рецептом, ви забудете про інших. Пиріжки складаються з тонкого тіста і дуже апетитною начинку з капусти. Зробіть ароматний чай і насолоджуйтеся таким ласощами. Будьте впевнені, що ваші домочадці уплетут їх за щоки, не залишиться й крихти. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.

Потрібні інгредієнти

  • 800 гр дріжджового тіста
  • 800 гр білокачанної капусти
  • 200 гр ріпчастої цибулі
  • 200 гр моркви
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 30 гр вершкового масла
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка солі
  • 1 їдальня ложка цукрового піску
  • 30 мл молока
  • половина чайної ложки чорного меленого перцю

Починаємо процес

  • В першу чергу очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його. Потім тонко шаткуємо капусту.
  • Використовуючи тертку, натираємо на крупній фракції очищену моркву.
  • Потім розігріваємо сковороду з рослинним маслом і відправляємо в неї обсмажуватися цибулю до напівготовності. Часу на цей процес піде приблизно 3 хвилини. При цьому потрібно періодично помішувати.
  • Після чого додаємо сюди моркву і продовжуємо смажити ще 4 хвилини.
  • Після закінчення потрібного часу перекладаємо сюди половину підготовленої капусти. Добре все перемішуємо і продовжуємо смажити ще 3 хвилини. При цьому процесі потрібно посолити за смаком.
  • Потім відправляємо другу половину капусти і накриваємо сковороду кришкою. Тушкуємо 10 хвилин, при цьому вогонь повинен бути мінімальним. Періодично потрібно помішувати інгредієнти.
  • Потім по центру сковороди робимо поглиблення і кладемо сюди одну столову ложку томатної пасти. Обсмажуємо її 1 хвилину. Після чого перемішуємо між собою всі інгредієнти.
  • Тепер додаємо сюди одну столову ложку цукрового піску і половину чайної ложки чорного меленого перцю. Добре все перемішуємо і продовжуємо процес смаження ще 3 хвилини. При цьому накривати кришкою не потрібно. Після закінчення потрібного часу знімаємо з вогню і охолодити начинку.
  • Обминаємо тісто пару хвилин і розрізаємо його на кілька невеликих частин. Кожен з них повинен важити приблизно 65 гр.
  • Тепер розкладаємо з одного шматочка коло. По центру розміщуємо підготовлену остигнула начинку з капусти і акуратно з’єднуємо краю, створюючи форму пиріжка. Такі процеси проробляємо з усіма рештою інгредієнтами.
  • Беремо деко і застеляємо його пергаментним папером. Після чого розміщуємо заготовки, при цьому залишаючи відстань між ними по 3 див. Потім накриваємо пиріжки рушником і в такому вигляді залишаємо на 15 хвилин.
  • Збиваємо трохи одне яйце і додаємо до нього 30 мл молока. Добре все перемішуємо до однорідності. Після чого змащуємо підготовленою сумішшю заготовки і ставимо деко в духовку, попередньо розігріту до 180°, на 20 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо готові пиріжки і змащуємо їх вершковим маслом. Залишаємо охолонути до теплого стану. Після чого подаємо до столу.
  • Ще Вам можуть сподобатися швидкі пиріжки з секретної начинкою, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів «.

    Пирожки с капустой: они станут вашими любимчиками

    Приємного апетиту!