Дуже смачні пиріжки з картоплею — рецепт з мого дитинства! Коли я була маленькою, завжди просила приготувати смажені пиріжки з картоплею у бабусі. У нас завжди був вдома аромат цих смачних пиріжків з картоплею.
Стала старше, тепер готую смажені пиріжки на кефірі вже сама. Хоча кожен день таке їсти не варто (дуже калорійно), але можна влаштувати собі і близьким свято — і побалувати духмяними пиріжками. Тільки зберігаючи всі пропорції і спосіб приготування, можна відтворити той самий рецепт, смаком з далекого дитинства. Тісто виходить дуже смачним, тонким і повітряним. Доповнює такі пиріжки правильна начинка: до речі, вона готується в першу чергу — так як тісто буде готове всього за кілька хвилин!
Інгредієнти
- борошно пшеничне — 360 грам;
- кефір 2,5 % — 250 мілілітрів;
- сіль — 0,5 чайної ложки;
- цукор — 1 чайна ложка;
- сода — 0,5 чайної ложки;
- рослинне масло — 3 столові ложки;
- картопля сирої — 400 грам;
- цибуля ріпчаста – 3 головки;
- сіль — за смаком;
- рослинне масло — для смаження.
Дуже смачні пиріжки з картоплею: покроковий процес приготування
Бабуся була б задоволена! Аромат на весь будинок, апетитні, з хрустким верхи. До речі, їх можна скласти в каструльку: тоді вони стануть м’якими. Дозволяється їсти і в гарячому, і в холодному — вони просто чудові! Пиріжки з картоплею на кефірі, приготування в домашніх умовах — найпростіший рецепт без дріжджів! Пиріжки смажені на сковороді з цибулею та картоплею — завжди смачне і просте блюдо, яким ваші рідні будуть раді!
Приємного апетиту.