Відмінні бублики з м’ясом: стануть вашими улюбленцями

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачних бубликів, які припадуть до душі кожному.

Готуються вони з дріжджового тіста і нагадують пиріжки з м’ясом. Ваші домочадці обов’язково закохається в таку випічку. Їх можна приготувати для перекусу. Дуже зручно такі бублики взяти на роботу або дати дітям у школу. Перекус буде і ситним, і мега апетитним. Приготувати їх зовсім не складно, тому рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

Для тіста

  • 300 мл молока
  • 50 гр вершкового масла
  • 1 чайна ложка солі
  • 2 чайні ложки цукрового піску
  • 560 гр борошна
  • 8 гр сухих дріжджів

Для начинки

  • 500 гр свино-яловичого фаршу
  • 1 цибуля
  • 1 солодкий перець
  • 50 гр сиру
  • зелень за смаком
  • сіль і спеції за смаком
  • 2 столові ложки рослинної олії

Додатково

  • 1 яйце
  • 2 столові ложки кунжуту

Починаємо процес

  • В першу чергу беремося за приготування тіста. Будемо замішувати його в хлібопічці. По інструкції відправляємо в чашу потрібні інгредієнти і встановлюємо режим Замішування дріжджового тіста».
  • Фарш кладемо на розігріту сковороду з невеликою кількістю олії обсмажуватися, розбиваючи великі шматочки.
  • Очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його.
  • Після чого солодкий перець чистимо від перегородок і насіння. Тепер нарізаємо його маленькими кубиками.
  • Відправляємо ці інгредієнти в фаршу і продовжуємо процес смаження 5-7 хвилин. При цьому потрібно періодично помішувати.
  • Після закінчення потрібного часу солимо і приправляємо спеціями фарш. Добре перемішуємо і знімаємо з вогню. Залишаємо остигати.
  • Потім дрібно нарізаємо зелень і, використовуючи тертку, натираємо на дрібній фракції сир. Перекладаємо ці інгредієнти до фаршу і добре перемішуємо.
  • Після закінчення потрібного часу підготовлене тісто ділимо на три однакових шматочка і з кожного формуємо кулю. Два з них накриваємо рушником, а третій розгортаємо в прямокутний пласт. Товщина його повинна бути 0,5 см Після чого нарізаємо з нього 4 однакові і рівні смуги, ширина яких повинна бути 4-5 див.
  • Потім, не доходячи до країв, розміщуємо підготовлену остигнула начинку. Тепер защипуємо по довжині краю, при цьому залишаючи отвір з боків. Підготовлену трубочку катаємо трохи по робочій поверхні для того, щоб шов став рівніше.
  • Після чого з’єднуємо краї так, щоб шов був усередині. Робимо такі процеси з усіма рештою інгредієнтами і перекладаємо їх на деко, в який попередньо застелити пергаментним папером. При цьому потрібно залишати між ними відстань, так як бублики збільшаться в об’ємі.
  • Тепер накриваємо його рушником і залишаємо в теплому місці на півгодини.
  • Після закінчення потрібного часу збовтуємо трохи яйце і змащуємо їм підготовлені вироби. Після чого посипаємо кунжутом і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів, на 20-25 хвилин.
  • Потім дістаємо їх і відправляємо на решітку повністю охолонути.
  • Ще Вам можуть сподобатися міні-піци з бубликів, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Отменные бублики с мясом: станут вашими любимчиками

    Приємного апетиту!