В це блюдо ви закохаєтесь з першого шматочка. Адже як може не сподобається соковитий і ніжний рулет з кабачків з начинкою? Він просто чудовий.Рулет виходить ніжним, він буквально тане в роті, а начинка робить його більш ситним і додає особливий аромат. Рулет можна їсти в гарячому вигляді, але холодним він виходить смачніше. В якості начинки ми використовуємо печериці, але ви можете змінювати на свій смак.
Необхідні продукти
- 700 грам кабачків
- 1 цибулина
- 3 курячих яйця
- 200 грам пшеничного борошна
- 50 грам сметани
- 1 чайна ложка розпушувача
- сіль, перець
Для начинки
- 300 грам шампіньйонів
- 150 грам сметани
- 50 мілілітрів води
- 1 їдальня ложка пшеничного борошна
- 1 цибулина
- сіль, перець
Починаємо приготування
Спробуйте також рулетики з печінки. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!