Приготувавши одного разу, ви полюбите його назавжди

В це блюдо ви закохаєтесь з першого шматочка. Адже як може не сподобається соковитий і ніжний рулет з кабачків з начинкою? Він просто чудовий.Рулет виходить ніжним, він буквально тане в роті, а начинка робить його більш ситним і додає особливий аромат. Рулет можна їсти в гарячому вигляді, але холодним він виходить смачніше. В якості начинки ми використовуємо печериці, але ви можете змінювати на свій смак.

Необхідні продукти

  • 700 грам кабачків
  • 1 цибулина
  • 3 курячих яйця
  • 200 грам пшеничного борошна
  • 50 грам сметани
  • 1 чайна ложка розпушувача
  • сіль, перець

Для начинки

  • 300 грам шампіньйонів
  • 150 грам сметани
  • 50 мілілітрів води
  • 1 їдальня ложка пшеничного борошна
  • 1 цибулина
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • Цибулю і кабачки очистити, а потім пропускаємо через м’ясорубку.
  • Відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки додаємо у кабачкову масу, туди ж кладемо сметану, сіль, перець і добре перемішуємо.
  • Змішуємо борошно і розпушувач, отриману масу просіваємо в кабачкову і знову перемішуємо.
  • Білки збиваємо в пишну масу і акуратно додаємо в тісто.
  • Деко застеляємо пергаментним папером і промазуємо маслом. Зверху викладаємо листочки петрушки і виливаємо тісто. Акуратно розподіляємо його по листу.
  • Заготівлю ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо 25-30 хвилин. Готовий бісквіт буде дуже м’яким, даємо йому охолонути і він стане більш щільним.
  • Приготуємо начинку. Лук очищаємо і обсмажуємо на розпеченій сковороді до золотистого кольору. Додаємо до нього подрібнені печериці, обсмажуємо до золотистого кольору, потім солимо і перчимо за смаком. Після цього додаємо борошно, воду і сметану. Все перемішуємо і доводимо до потрібної консистенції.
  • На остиглий кабачковий бісквіт викладаємо начинку і звертаємо в рулет. Перекладаємо його на тарілку, ставимо в холодильник до повного охолодження, а потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також рулетики з печінки. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Приготовив однажды, вы полюбите его навсегдаПриємного апетиту!