Печериці фаршировані баклажанами і куркою: нереально смачно

Шикарна гаряча закуска: від нашого столу до вашого – печериці фаршировані баклажанами і куркою!

Гриби самі по собі смачні, а з начинкою з м’яса і баклажан, та під сирною скоринкою! Як вам ідея? Чудова ідея, треба зізнатися! Обов’язково приготуйте суперзакуску до свята або торжества! Всі гості будуть у захваті! Так і повсякденне меню таким блюдом теж можна урізноманітнити: воно просте в приготуванні, бюджетне і поживне.

Склад продуктів

  • свіжі печериці (середнього розміру) – 1 кілограм
  • баклажан – 1 штука,
  • цибулина – 1 штука,
  • куряче філе – 1 штука,
  • твердий сир – 100 грам,
  • кріп, сіль, чорний мелений перець – за смаком,
  • рослинне масло.

Печериці фаршировані баклажанами і куркою: покроковий процес приготування

  • Свіжі гриби очистити, видаляємо ніжку і серединку, промиваємо й обсушуємо паперовими рушниками.
  • Баклажан промиваємо і очищаємо від шкірки. Ріпчасту цибулю очищаємо від лушпиння. Куряче філе промиваємо, обсушуємо.
  • Усі інгредієнти: баклажан, цибуля, ніжки грибів, куряче філе, нарізаємо дрібним кубиком.
  • На суху розігріту сковороду викладаємо нарізані ніжки грибів, обсмажуємо їх до тих пір, поки не дадуть сік.
  • Після чого викладаємо в сковороду курку, обсмажуємо, вливаємо олію (у мене ароматне домашнє масло, яке робить страву дивовижно смачним).
  • Потім відправляємо до м’яса цибулю і баклажани, перемішуємо, солимо і перчимо за смаком. Начинка готова!
  • Капелюшки грибів викладаємо на деко, застелене пергаментним папером (змащеній маслом або спеціальної антипригарній емульсією) і начиняємо.
  • Ставимо деко в розігріту до 200 градусів духовку приблизно на 30 хвилин.
  • За 3-4 хвилини до готовності посипаємо гриби тертим сиром. Перед подачею на стіл страву посипаємо нарізаною зеленою кропом.
  • Начинка просто супер! Печериці фаршировані баклажанами і куркою, буквально тануть у роті! А як красиво закуска виглядає на столі: неможливо встояти. І смачно: ну дуже смачно! Гриби відмінно поєднуються з усіма продуктами начинки, а сирна скоринка надає їм пікантності і робить дуже апетитними. Обов’язково приготуйте таку смакоту і повертайтеся на наш сайт за новими рецептами.

    Шампиньоны, фаршированные баклажанами и курицей: нереально вкусно

    Приємного всім апетиту і гарного настрою.