Курячий рулет з сиром: багато-багато смачної закуски

Спробувала перший раз такий курячий рулет з сиром і була вражена: він набагато смачніше і ароматнішою покупної ковбаси. Ну дуже смачно, дуже ситно!

Простий рецепт, готується швидко: і вся родина нагодована! Уявляєте, з тієї кількості інгредієнтів, що знадобиться для приготування, виходить багато-багато смачної закуски. Причому, смачний рулет і холодний та гарячий! І що ще дуже важливо: його можна брати для перекусу на роботу або давати дитині в школу. Обов’язково приготуйте такий рулет і зробіть з нього бутерброди – всі будуть в захваті!

Склад продуктів

  • сир твердий – 300 грам,
  • курячі яйця – 3 штуки,
  • сметана – 3 столових ложки,
  • куряча грудка – 500 грам,
  • ріпчаста цибуля – 1-2 штуки,
  • сіль, перець, суха зелень – за смаком.

Курячий рулет з сиром і зеленню на закуску: покроковий процес приготування

  • У велику миску розбиваємо яйця, кладемо сметану (з гіркою), натираємо сир на крупній тертці, насипаємо суху зелень і сіль.
  • Рада. Щоб не зіпсувати блюдо, беріть якісну сметану: вона повинна бути густою, жирної й не дуже кислого. Ідеальним виходом буде домашня сметана: її можна зробити з молока і вершкового масла.
  • Все перемішуємо і викладаємо тонким шаром на деко, застелений пергаментним папером. Запікаємо в розігрітій духовці (180 градусів), приблизно 10-12 хвилин: нам треба, щоб суміш просто схопилася.
  • Очищений ріпчасту цибулю нарізаємо великими кубиками і підсмажуємо до золотистого кольору в невеликій кількості рослинного масла.
  • Коли цибуля буде готовий, перекладаємо його на сито, щоб пішло зайве масло.
  • Куряче філе пропускаємо через м’ясорубку або подрібнюємо в блендері, до фаршу додаємо обсмажені і трохи остиглий цибулю. Все солимо, перчимо за смаком і перемішуємо.
  • М’ясний фарш розкладаємо рівним шаром на сирний пласт (який треба дістати з духовки) і щільно згортаємо рулетом.
  • На деко викладаємо рулет, швом донизу. Накриваємо фольгою і знову відправляємо в духовку (при тій же температурі) на 20-30 хвилин.
  • За 2-3 хвилини до готовності знімаємо фольгу, щоб рулет злегка підрум’яниться. Курячий рулет готовий! Даємо постояти 3-4 хвилини і розрізаємо на порційні шматочки: шириною 1-1,5 сантиметра.
  • Курячий рулет з сиром і зеленню виходить апетитним, красивим і ароматним! Повинен бути смачним і в холодному вигляді: але у нас він так довго жодного разу не затримався. Якщо зробите більше і встигнете охолодити, то зможете використовувати м’ясну закуску для приготування визначних бутербродів. До речі, на нашому сайті є кілька дивовижних рецептів приготування різноманітних бутербродів: заходьте і вибирайте.

    Куриный рулет с сыром: много-много вкуснейшей закуски

    Приємного апетиту!