Смачні чебуреки: з зеленою цибулею і яйцем

Сьогодні хочу вам розповісти, як приготувати обалденно смачні чебуреки. Такі чебуреки з сиром з’їдаються в одну мить.

Неймовірно ніжні, хрумкі, соковиті домашні чебуреки з зеленою цибулею дуже прості у приготуванні. Тісто для чебуреків по цьому рецепту виходить незвичайно смачним і ніжним, а начинка — приголомшливо ароматною.Такі чебуреки з сиром зникають зі столу моментально. Не вірите? Спробуйте приготувати хоч один раз: і ви переконаєтеся в цьому самі.

Інгредієнти

  • вода (окріп) — 125 мілілітрів;
  • рослинна олія — 25 мілілітрів;
  • сіль — 0,5 чайної ложки;
  • пшеничне борошно — 200-250 грам.

Для начинки

  • зелена цибуля — 1 пучок;
  • твердий сир — 120-150 грам;
  • куряче яйце — 3-4 штуки;
  • сметана — 2-3 столові ложки.

Обалденно смачні чебуреки: покроковий рецепт

 

  • Спочатку займемося приготуванням тіста для шалено смачних чебуреків. Для цього нам знадобиться ємність в якій ми будемо замішувати тісто (у мене це глибока миска пластмасова).
  • В підготовлену ємність відправляємо 125 мілілітрів води (для приготування тіста дуже важливо, щоб була не просто гаряча вода, а — окріп).
  • Потім в окріп виливаємо рослинна олія (за рецептом).
  • Тепер додаємо половину чайної ложки солі і все добре перемішуємо до повного розчинення солі у воді.
  • Додаємо частинами борошно (за рецептом) і замішуємо тісто для шалено смачних чебуреків (я починаю замішувати тісто ложкою, а потім переходжу на заміс тіста руками).
  • Як тільки тісто стане погано перемішуватися ложкою викладаємо його на стіл (у мене силіконовий килимок) і добре вимішуємо (таким чином вмішуємо борошно). Тісто для чебуреків повинно вийти м’яким і не липнути до рук.
  • Готове тісто залишаємо на деякий час, щоб воно відлежалося.
  • А самі цим часом займемося приготуванням начинки для шалених чебуреків.
  • Курячі яйця (якщо у вас не великі, то візьміть чотири яйця, якщо великі — три буде достатньо) відварюємо в підсоленій воді до повної готовності, а потім очищаємо.
  • Зелений лук для начинки добре промиваємо під проточною водою, струшуємо від вологи і дуже дрібно нарізаємо.
  • Рубаний лук перекладаємо в окрему ємність.
  • Твердий сир натираємо на крупній тертці і перекладаємо його в ємність до подрібненого зеленого лука.
  • Відварені яйця нарізаємо маленькими кубиками за допомогою ножа (терти на тертці яйця не коштує, тому що в начинці вони повинні відчуватися).
  • Дрібно нарізані яйця перекладаємо в ємність до тертому сиру і рубленому зеленому луку.
  • Потім додаємо сметану і все добре перемішуємо.
  • Порада: начинку для шалено смачних чебуреків солимо за бажанням.
  • Тепер беремо тісто, скачуємо його у формі ковбаски, а потім розрізаємо на 10-12 частин.
  • Беремо одну частину тіста розкачуємо її дуже тонко (тісто для чебуреків розкачуємо у формі млинця).
  • На одну половину розкачаного тіста викладаємо яєчну начинку, накриваємо другою половиною розкатаного тіста, і добре защипуємо краю.
  • Таким способом ліпимо всі чебуреки.
  • На сковороду наливаємо олію і відправляємо на плиту.
  • Чебуреки відправляємо на розігріту олію і обсмажуємо їх на маленькому вогні з обох боків до рум’яності.
  • Готові чебуреки викладаємо на одноразове кухонне рушник.

Божественно смачні чебуреки з сиром і зеленою цибулею припадуть до душі всім: адже від такої смакоти ніхто не зможе відмовитися. На їх приготування ви не витратите багато часу, а ваш стіл прикрасять дуже смачні чебуреки.

Обалденно вкусные чебуреки: с зеленым луком и яйцом

Приємного апетиту.