Оригінальна подача картопляного гарніру на святковий стіл

Хочете здивувати гостей і приготувати оригінальний гарнір з картоплі до новорічного столу? Тоді ви зайшли в потрібний рецепт, адже тут ми розповімо вам як це зробити! Гарнір виходить просто королівським, а готується з простих продуктів. Ми вважаємо, що ваші гості будуть від нього в захваті!

Необхідні продукти для приготування святкового гарніру

  • картопля — 1 кг
  • вершкове масло — 70 г
  • куряче яйце — 1 шт
  • крохмаль — 1 ст. л
  • сухий часник — 0,5 ч. л
  • щіпка мускатного горіха

Починаємо приготування святкового гарніру

  • Картопля очищаємо, кладемо в каструлю і заливаємо окропом. Потім додаємо сіль, перемішуємо і ставимо каструлю на плиту. Варимо картоплю 20-30 хвилин до готовності.
  • Зливаємо з картоплі воду і перетворюємо його в пюре. Потім додаємо вершкове масло і ретельно перемішуємо.
  • У подучившееся пюре додаємо картопляний крохмаль, мускатний горіх і сухий часник. Все перемішуємо.
  • Після цього додаємо куряче яйце і ще трохи перемішуємо.
  • Готове пюре перекладаємо в кондитерський мішок.
  • Беремо деко застеляємо пергаментним папером і відсаджуємо на нього вийшло пюре.
  • Підготовлений картопля ставимо в духовку, заздалегідь розігріту до 200 градусів. І випікаємо протягом 15-20 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Цей рецепт сподобається всім і припаде до смаку вашим гостям. Його перевага в тому, що картоплю можна приготувати заздалегідь. А запекти вже перед подачею до столу. Такий гарнір стане прекрасним доповненням до вашого столу. Ви будете від нього в захваті!

    А ще до такого гарніру можна подати курячу грудку з начинкою. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Оригинальная подача картофельного гарнира на праздничный стол

    Приємного апетиту!