Фрикадельки в сотах під соусом бешамель — смачне і ситне блюдо. Воно не вимагає додаткового гарніру або будь-якого соусу. По-суті це повноцінний обід або вечерю. І начебто прості фрикадельки і звичайний картопля, а яка оригінальна подача. Ми вважаємо, що таке блюдо можна навіть на святковий стіл подати. І гості будуть в захваті. Французький соус «Бешамель» надає простим фрикадельок особливий шарм і легку пікантність. І перетворюємо повсякденне блюдо — ресторанне! І ваші близькі, і ваші гості будуть під великим враженням.
Необхідні продукти
Для фрикадельок
- 3 картоплини
- 500 грам яловичого фаршу
- 1 зубчик часнику
- петрушка, паприка за смаком
- 150 грам сиру «Моцарелла»
- сіль, перець
Для соусу
- 5 столових ложок вершкового масла
- 3 столові ложки пшеничного борошна
- 800 мілілітрів молока
- 2 чайні ложки солі
- пів чайної ложки мускатного горіха
Починаємо приготування
Спробуйте також ароматну курочку з рисом по-каталонськи. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!