Дуже смачна курка по-аджарськи

Курка по-аджарськи ідеальне блюдо до обіду або вечері. За способом приготування вона дуже нагадує нашого курчати тютюну, тільки більш ароматного. Виходить така курочка дуже смачною. А пахне так, що просто зведе вас з розуму. А ще така курочка більш соковита і пікантна, ніж курча тютюну.

Необхідні продукти

  • 1 курка (2 кг)
  • 8 зубчиків часнику
  • підлога пучка кінзи
  • 230 мл води
  • 1 чайна ложка паприки
  • 1 чайна ложка перцю
  • 1 чайна ложка хмелі-сунелі
  • 1 столова ложка солі
  • 2 столові ложки рослинної олії

Починаємо приготування

  • Курку промиваємо і просушуємо рушником. Після цього робимо в центрі розріз, не дорізуючи її до кінця. І трохи відбиваємо молотком.
  • Підготовлену птицю натираємо сіллю і перцем.
  • На сковороду наливаємо олію, кладемо туди курку і накриваємо тарілкою. Придавлюємо її вантажем і обсмажуємо з одного боку на повільному вогні протягом 15 хвилин.
  • Часник очищаємо і пропускаємо через прес. Кладемо в миску, додаємо подрібнену кінзу, хмелі-сунелі, паприку і воду. Все добре перемішуємо.
  • На курку наливаємо підготовлену суміш, знову придавлюємо вантажем і тушкуємо ще 10 хвилин.
  • І все, курка готова, можна подавати до столу. А на гарнір до такої страви можна приготувати картоплю дольками, приготований в духовці, за рецептом з нашого сайту.

    Очень вкусная курица по-аджарски

    Приємного апетиту!