Ну, хто ж не любить курчати тютюну (тапака)? Це блюдо вже давно і міцно увійшло в наше меню. Ми ж просто вирішили вам розповісти як приготувати його смачно і без особливих проблем. Таке блюдо чудово підійде до вечері, так і на святковий стіл можна поставити. Курча виходить ароматний, з хрусткою скоринкою і соковитою м’якоттю. А подавати його найкраще з гарніром з запеченого картоплі по-селянськи. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Необхідні продукти
- 1 невеликий курча
- 1,5 столові ложки солі
- 1 чайна ложка гострого перцю
- 1 чайна ложка білого перцю
- 1 чайна ложка мускатного горіха
- 1 чайна ложка чебрецю
Для соусу
- 5 зубчиків часнику
- 1 столова ложка рослинної олії
- 1 столова ложка томату
- 100 мілілітрів окропу
- 3 гілочки кропу
Для смаження
- 100 грам вершкового масла
- 30 грам рослинного масла
Починаємо приготування
Приємного апетиту!