Картопля, приготована за цим рецептом, виходить як з печі. Особливий смак йому надає м’ясо і грибочки. Блюдо виходить повністю самодостатнім, тому ідеально підійде до обіду або вечері. М’ясо для його приготування можна використовувати будь: курку, свинину чи яловичину. Страва міцно впишеться у ваше повсякденне меню і обов’язково сподобається вашим домочадцям.
Необхідні продукти
- картопля – 6 шт
- м’ясо – 400 гр
- гриби – 300 гр
- цибуля – 1 шт
- вершкове масло – 100 гр
- молоко – 250 мл
- пшеничне борошно – 2 ст. л
- сіль, перець, спеції
Починаємо приготування
До такої страви можна подати салат із зеленої цибулі. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!