Дорогі друзі, хочу поділитися з вами рецептом, як можна швидко і неймовірно смачно приготувати «Курча табака» із стегенець.
Ніжний маринад додасть стегенець особливий, неповторний смак. Ароматні, соковиті, апетитні відбивні із стегенець, приготовані на сковорідці, приємно порадують вас. Все виходить настільки смачним, що просто не описати словами. Порадуйте свою сім’ю смачним м’ясним блюдом, приготованим за цим рецептом: і ви переконаєтеся самі, що це — неймовірно смачно.
Інгредієнти
- три стегенця;
- рослинна олія — 100 мілілітрів;
- хмелі-сунелі — 1 чайна ложка;
- часник — 2 зубчики;
- сіль — 1 чайна ложка;
- чорний мелений перець;
- вершкове масло — 50 грам.
«Курча табака» із стегенець: покроковий рецепт
Це цікаво. Багато хто з нас задаються питанням, чому «Курча табака» так називається?Оскільки страва має грузинське коріння і в оригіналі має назву «Курча тапака». Тапа — це така спеціальна сковорода, де готують їжу. Оскільки нам звичніше говорити російськими словами, то і в назві цієї страви прижилося слово «тютюну».
Приємного апетиту.