Рецепт дуже смачного, ароматного і оригінального м’ясної страви: курячі стегенця, фаршировані яблуками!
Його незвичайність у тому, що ми не просто маринуємо м’ясо, а ще і фаршируємо його яблуками! Блюдо виходить ароматна, з рум’яною підсмаженою скоринкою! А смак – просто нереальний, передати словами навіть не вийде: не варто і намагатися! Таке м’ясо можна приготувати і на простий повсякденний вечерю, і на святковий стіл. Готувати не складно: найголовніше, з хорошим настроєм!
Необхідні інгредієнти
- курячі стегенця або стегна – 3 штуки,
- ріпчаста цибуля – 2-3 головки,
- яблуко кисло-солодке – 1 штука,
- оливкова олія – 1-2 столових ложки,
- соєвий соус – 2-3 столових ложки,
- сік половини лимона,
- діжонська гірчиця (можна взяти будь-яку іншу) – 1 чайна ложка,
- паприка – 1 чайна ложка,
- часник сушений – 1 чайна ложка,
- каррі – 1 чайна ложка,
- чорний мелений перець і сіль – за смаком.
Як приготувати курячі стегенця, фаршировані яблуками
Блюдо виходить просто чумова: курячі стегенця, фаршировані яблуками – це справжня смакота! Дуже смачні, ситні і красиві! До речі, яблуко можна і натерти на крупній тертці, але обов’язково має бути кисло-солодке, що додає м’ясу особливий акцент і аромат! Ще більше рецептів страв, які можна і на вечерю приготувати, і на святковий стіл подати, ви знайдете на нашому сайті.
Приємного всім апетиту і гарного настрою.