Шніцель зі свинини: прекрасне доповнення до обіду

Не знаєте, що приготувати зі свинини — тоді зробіть шніцель зі свинини. Готується він просто і чудово поєднується з будь-яким гарніром. А ще, щоб зробити страву більш цікавим, до нього можна додати гострих арахісовий соус. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

Необхідні продукти

  • 2 стейка з свинини
  • 1 куряче яйце
  • сіль, перець за смаком
  • 100 грам пшеничного борошна
  • 100 грам панірувальних сухарів
  • 1 чайна ложка італійських трав
  • 60 мл рослинного масла

Починаємо приготування

  • Свинячі стейки промиваємо, обрізаємо зайве і кладемо в пакет. Відбиваємо їх з двох сторін, а потім солимо і перчимо за смаком.
  • У миску вбиваємо куряче яйце і трохи збовтуємо. В іншу миску насипаємо борошно пшеничне, а в третю — панірувальні сухарі з італійськими травами.
  • Беремо один стейк, занурюємо в яйце, потім обвалюємо в сухарях. Потім знову кладемо його в яйце і панірувальні сухарі. Точно також чинимо з другим стейком.
  • У сковороду з товстим дном наливаємо трохи олії і кладемо шніцелі. Обсмажуємо з двох боків до рум’яного стану.
  • Готові шніцелі перекладаємо на паперовий рушник. Даємо вбратися зайвому жиру, перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Шницель из свинины: прекрасное дополнение к обедуПриємного апетиту!