Правильне харчування – це не просто варена курка і гречка. Правильне харчування – це стиль життя. І в цьому випадку необхідно не тільки правильно харчуватися, але і різноманітно.
Спробуйте приготувати цей божественний курячий шніцель: ні грама жиру, всі низькокалорійне і натуральне. Такий варіант обіду або вечері порадує вас і не залишить зайвих сантиметрів на талії. Курячий шніцель – це не проста варена грудка, а дуже смачне і ситне блюдо. Його можна подавати з гарніром з рису, гречки або овочів. Також такий шніцель можна готувати для салатів: наприклад, в якості основного інгредієнта для «Цезаря». Завдяки нехитрому маринаду, він виходить ніжним і соковитим. М’ясо настільки ніжне, що просто тане у роті.
Необхідні інгредієнти
- 1 куряча грудка;
- 200 мілілітрів молока;
- 50 грам панірувальних сухарів;
- 50 грам сиру Пармезан;
- 1 чайна ложка чорного перцю;
- 1 чайна ложка солі;
- 3 столові ложки оливкової олії.
Як приготувати правильний курячий шніцель в маринаді
Правильний курячий шніцель в маринаді дуже легкий і не калорійний, однак, досить ситний. Завдяки маринаду грудка виходить ніжна, соковита і апетитна. Так що: плюс ще одне правильне і корисне блюдо у вашу скарбничку. Заходьте на наш сайт: там ви знайдете ще більше корисних рецептів.
Приємного апетиту.