Правильний курячий шніцель в маринаді: гарніру або для салату

Правильне харчування – це не просто варена курка і гречка. Правильне харчування – це стиль життя. І в цьому випадку необхідно не тільки правильно харчуватися, але і різноманітно.

Спробуйте приготувати цей божественний курячий шніцель: ні грама жиру, всі низькокалорійне і натуральне. Такий варіант обіду або вечері порадує вас і не залишить зайвих сантиметрів на талії. Курячий шніцель – це не проста варена грудка, а дуже смачне і ситне блюдо. Його можна подавати з гарніром з рису, гречки або овочів. Також такий шніцель можна готувати для салатів: наприклад, в якості основного інгредієнта для «Цезаря». Завдяки нехитрому маринаду, він виходить ніжним і соковитим. М’ясо настільки ніжне, що просто тане у роті.

Необхідні інгредієнти

  • 1 куряча грудка;
  • 200 мілілітрів молока;
  • 50 грам панірувальних сухарів;
  • 50 грам сиру Пармезан;
  • 1 чайна ложка чорного перцю;
  • 1 чайна ложка солі;
  • 3 столові ложки оливкової олії.

Як приготувати правильний курячий шніцель в маринаді

  • Промиту і обсушену курячу грудку розрізаємо уздовж, по горизонталі, наполовину: робимо кишеньку.
  • Перекладаємо її в окрему миску і заливаємо молоком.
  • Маринуємо грудку в молоці 30 хвилин: прибираємо в холодильник.
  • Тремо сир пармезан на дрібній тертці.
  • Додаємо до сиру, панірувальні сухарі: як їх зробити своїми руками, з черствого хліба, дивіться за посиланням.
  • Паніровку солимо і перчимо за смаком, а потім гарненько перемішуємо ложкою.
  • Замариновану курячу грудку дістаємо з холодильника і зливаємо молоко.
  • Половинки грудки обвалюємо в паніровці з двох сторін, викладаємо на пергаментний папір, збризкуємо оливковою олією. Загортаємо в пергамент.
  • Деко застеляємо фольгою і викладаємо на нього загорнуту в папір грудку.
  • Запікаємо курячий шніцель в духовці 35 хвилин при 200 градусах.
  • Правильний курячий шніцель в маринаді дуже легкий і не калорійний, однак, досить ситний. Завдяки маринаду грудка виходить ніжна, соковита і апетитна. Так що: плюс ще одне правильне і корисне блюдо у вашу скарбничку. Заходьте на наш сайт: там ви знайдете ще більше корисних рецептів.

    Правильный куриный шницель в маринаде: к гарниру или для салата

    Приємного апетиту.