Це просте блюдо стане прекрасним доповненням до вечері. Продукти, що входять до його складу, звичайні і доступні. Готується швидко і легко. Подавати краще за все з картопляним пюре, макаронами або кашею. Сметана, додана в печінку, робить її більш м’якою і ніжною. Вашим близьким вона точно припаде до смаку.
Необхідні продукти
- 500 грам яловичої печінки
- 200 мілілітрів води
- 100 грам сметани
- 1 їдальня ложка пшеничного борошна
- пів чайної ложки паприки
- пів чайної ложки мускатного горіха
- кріп, коріандр, сіль і перець за смаком
- рослинна олія для смаження
Починаємо приготування
На гарнір ми рекомендуємо подати ніжне пюре з цвітної капусти. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!