Печінка яловича в сметані (готуємо на сковороді)

Це просте блюдо стане прекрасним доповненням до вечері. Продукти, що входять до його складу, звичайні і доступні. Готується швидко і легко. Подавати краще за все з картопляним пюре, макаронами або кашею. Сметана, додана в печінку, робить її більш м’якою і ніжною. Вашим близьким вона точно припаде до смаку.

Необхідні продукти

  • 500 грам яловичої печінки
  • 200 мілілітрів води
  • 100 грам сметани
  • 1 їдальня ложка пшеничного борошна
  • пів чайної ложки паприки
  • пів чайної ложки мускатного горіха
  • кріп, коріандр, сіль і перець за смаком
  • рослинна олія для смаження

Починаємо приготування

  • Яловичу печінку промиваємо, кладемо в миску і заливаємо крижаною водою. Залишаємо на 30 хвилин. Через відведений час воду зливаємо, а печінка нарізаємо невеликими шматочками.
  • Печінка перекладаємо на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуємо до повного випаровування рідини.
  • У склянці змішуємо пшеничне борошно і сметану.
  • В обсмажену печінку додаємо мускат, паприку і коріандр. Все добре перемішуємо і тушкуємо 3 хвилини. А потім вливаємо сметанную масу і ще раз перемішуємо.
  • Печінка доводимо до кипіння, солимо і перчимо за смаком. Потім перемішуємо, тушкуємо 10 хвилин і знімаємо з вогню. Готову страву присипаємо подрібненою зеленню і подаємо до столу.
  • На гарнір ми рекомендуємо подати ніжне пюре з цвітної капусти. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Печень говяжья в сметане (готовим на сковороде)Приємного апетиту!