Пам’ятаєте ті смачні м’ясні котлетки з дитинства, які давали нам на обід у школі та садочку? Цей смак, швидше за все, пам’ятають усі.
Тому ми вирішили поділитися з вами рецептом цього апетитного страви. Котлети готуються дуже просто і швидко. У рецепті немає нічого надприродного, так що з цим ви легко впораєтеся. Котлетки виходять соковитими і смачними, прямо як у дитинстві. Їх можна подавати з гарніром і будь-яким салатом. Порадуйте своїх близьких таким чудовим блюдом.
Необхідні інгредієнти
- 900 грамів яловичого фаршу;
- 2 репчатых цибулі;
- 120 грам хліба;
- 250 мілілітрів води;
- панірувальні сухарі для обвалювання;
- 3-4 столових ложки рослинного масла;
- 1 чайна ложка солі;
- вершкове масло для подачі.
Як приготувати смачні м’ясні котлетки
Батон також можна замочити в молоці, для більш насиченого смаку, але не обов’язково. М’ясні котлетки, як у дитинстві, виходять смачними і ароматними. Їх смак моментально поверне вас у дитинство. Заходьте на наш сайт: дивіться ще більше смачних рецептів.
Приємного апетиту.