Дуже смачні рибні котлетки: готуємо разом

Дуже смачні рибні котлетки можна приготувати з будь-якої риби — обирайте на свій смак.

Ніжні і соковиті домашні котлети з риби відмінне блюдо для повсякденного і святкового столу. Котлети з минтая відмінна альтернатива м’ясних котлет: вони не менш апетитні, а крім цього, ще й корисні. Смачні рибні котлети подобаються абсолютно всім, їх їдять навіть діти, які рибу не люблять: адже в котлетах за цим рецептом рибний смак навіть не відчувається.

Інгредієнти

  • один кілограм риби (у мене минтай);
  • 1-2 головки ріпчастої цибулі;
  • 2-3 курячих яйця;
  • 4 столові ложки борошна;
  • 4 столових ложки майонезу;
  • сіль і чорний мелений перець — за смаком;
  • рослинна олія для смаження котлет.

Дуже смачні рибні котлети: покроковий рецепт

  • Свіжу рибу (можна використовувати будь-яку) очищаємо від кісток, плавників і нарізаємо дрібними кубиками.
  • Ріпчасту цибулю очищаємо, миємо й нарізаємо як можна дрібніше.
  • У досить глибоку миску відправляємо рибне філе, вбиваємо свіжі курячі яйця, викладаємо подрібнену цибулю.
  • Висипаємо до решти інгредієнтів борошно (за рецептом), додаємо майонез.
  • Рада. Для приготування страв краще використовувати домашній майонез: покрокові рецепти ви можете подивитися на нашому сайті.
  • Масу солимо і перчимо за смаком, ретельно перемішуємо ложкою до однорідності.
  • У сковороду наливаємо достатню кількість рослинної олії, добре розігріваємо.
  • У гаряче масло викладаємо ложкою рибний фарш, смажимо на середньому вогні з двох сторін до золотистого кольору.
  • Найніжніші рибні котлети подаємо з гарніром з картоплі або рису. Котлети з минтая також чудово поєднуються з макаронами і салатами зі свіжих овочів.

    Очень вкусные рыбные котлетки: готовим вместе
    Приємного апетиту.