Смажений короп на сковороді з цибулею

Риба — смачна і досить бюджетна рибка. Тому вона чудово підійде до обіду або вечері для великої родини. І швидко впишеться у ваше повсякденне меню. Короп смажений з цибулею — просто неймовірно смачне блюдо, ми впевнені, що ваші близькі полюблять його з першого шматочка.

Необхідні продукти

  • 2 карпа
  • 3 цибулини
  • сіль, перець за смаком
  • пшеничне борошно
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Рибку промиваємо, видаляємо голову і нутрощі. Знову промиваємо та нарізаємо порційними шматочками. Підготовлену рибку перекладаємо в миску, солимо і перчимо за смаком. У такому вигляді залишаємо на 30 хвилин.
  • Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями.
  • У сковороду наливаємо олію. Рибку обвалюємо в борошні і перекладаємо на сковороду. Смажимо його на середньому вогні під закритою кришкою з одного боку до рум’яної скоринки. Потім перевертаємо його і присипаємо цибулею. Знову накриваємо кришкою і смажимо коропа до рум’яної скоринки, періодично помішуючи цибулю.
  • Потім знімаємо кришку і смажимо карпа ще кілька хвилин, щоб вони придбав хрустку скоринку. А потім подаємо до столу.
  • До такої рибки можна подати дуже смачну картоплю, запечену в духовці за рецептом з нашого сайту.

    Жареный карп на сковороде с луком

    Приємного апетиту!