Якщо котлетки, то тільки так (секрет соковитості)

Пропонуємо вам приготувати котлети з курячої грудки. Думаєте вони будуть не соковиті? А ось і ні, ви сьогодні ми розкриємо вам один секрет. Завдяки йому ваші котлетки будуть просто дивовижними: всередині соковитими, а зовні з приємною хрусткою скоринкою. Котлетки можна сміливо включити в повсякденне і святкове меню. І подавати з абсолютно будь-яким гарніром.

Необхідні продукти

  • 400 грам курячого філе
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 100 грам панірувальних сухарів
  • сіль, перець
  • 1 куряче яйце
  • 50 грам вершкового масла
  • рослинна олія
  • зелень

Починаємо приготування

  • Куряче філе і очищену цибулю пропускаємо через м’ясорубку. У фарш додаємо сіль і перець за смаком. Все ретельно перемішуємо. Готовий фарш ділимо на 6 частин.
  • У миску вбиваємо куряче яйце і трохи збовтуємо, в іншу миску насипаємо панірувальні сухарі.
  • Зелень подрібнюємо, вершкове масло нарізаємо на 6 невеликих шматочків.
  • Беремо частину фаршу, формуємо з нього корж. У центр кладемо трохи зелені і шматочок вершкового масла. Саме воно додасть котлеткам особливу соковитість. Начинку «ховаємо» всередині фаршу. Отриману котлетку обвалюємо в курячому яйці, а потім у панірувальних сухарях. Точно також чинимо з рештою фаршем.
  • Готові котлетки перекладаємо на сковороду з розпеченим рослинним маслом і обсмажуємо до рум’яного кольору. Потім викладаємо їх на паперовий рушник і даємо стекти зайвому жиру.
  • Готові Котлетки, можна подавати до столу. Вершкове масло додало котлеткам соковитість, а зелень особливу родзинку. Котлетки вийшли просто чудові і подавати їх краще всього з простим салатом зі свіжої гарбуза. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Если котлетки, то только так (секрет сочности)Приємного апетиту!