Ух, як смачно! М’ясо в потрясній «шубці»: дуже просте блюдо, ситне і апетитне!
Таким смачним блюдом можна не тільки нагодувати сім’ю, але і пригостити гостей! Я дуже люблю такі страви! Підготувати всі інгредієнти, складеш у форму для запікання і чекаєш, займаючись іншими справами. М’ясо можете взяти будь-який: не обов’язково свинину. Можна посипати сиром і в кінці готування: це вже, як вам подобається. Я готувала таким методом (як в рецепті): всім сподобалося!
Необхідні інгредієнти
- картопля – 500 грам,
- м’ясо свинини – 700 грам,
- сіль – 1/2 чайної ложки,
- приправа до свинячого м’яса – 1/2 чайної ложки,
- чорний перець – за смаком,
- сушений часник – 1/3 чайної ложки,
- печериці – 200 грам,
- цибулина – 1 штука,
- помідори – 2 штуки,
- рослинне масло – 2 столових ложки,
- куряче яйце – 1 штука,
- борошно для обвалювання,
- твердий сир – 120 грам,
- сметана або майонез – 5 столових ложок.
Як приготувати м’ясо в потрясній «шубці»
Подаємо м’ясо в потрясній «шубці» до столу гарячим: разом з салатом зі свіжих овочів. Дуже смачно, ситно і незвично! Начебто просто картопляне пюре з м’ясом, але яке виконання! І ніяких заморочок! Ще більше цікавих рецептів простих у приготуванні страв ви знайдете на нашому сайті: заходьте і вибирайте.
Приємного всім апетиту і гарного настрою.