Неймовірна смакота з фаршу «М’ясні їжачки»

Представляємо вам рецепт смачної страви для простого сімейного вечері. Таке блюдо не вимагає додаткового гарніру, так як вона повністю самодостатня. М’ясні їжачки з картоплею виходять дуже смачними і просто готуються. Страву можна сміливо включати в повсякденне меню, адже воно швидко готується і з доступних продуктів.

Необхідні продукти

  • 300 грам м’яса
  • 1 цибулина
  • 100 грам рису
  • 600 грам картоплі
  • сіль, перець за смаком
  • 300 грам сметани
  • 2 столові ложки томатної пасти
  • 500 мілілітрів окропу

Починаємо приготування

  • У миску кладемо фарш і додаємо пропущений через м’ясорубку цибулю. Туди ж кладемо промитий рис і сіль з перцем. Все добре перемішуємо. З підготовленого фаршу формуємо кульки.
  • Картоплю очищаємо і нарізаємо кубиками. Викладаємо його на сковороду з розігрітим рослинним маслом і обсмажуємо протягом 5 хвилин. А потім солимо і перчимо за смаком.
  • У картоплю додаємо томатну пасту, перемішуємо і смажимо 1 хвилину. Потім вливаємо в картоплю воду і кладуть м’ясні кульки. Зверху викладаємо сметану.
  • Блюдо накриваємо кришкою і тушкуємо на повільному вогні протягом 25 хвилин. Готову страву перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • На нашому сайті багато цікавих страв, які стануть прекрасним доповненням до вашого повсякденного меню. Ми рекомендуємо вам приготувати м’ясні кульки по-тайськи. Рецепт цієї страви є на нашому сайті.

    Неимоверная вкуснота из фарша «Мясные ежики» Приємного апетиту!