Куряча грудка з начинкою-соковита і м’яка

Куряча грудка з начинкою-смачне і дуже ніжне блюдо. Вершковий сир «Філадельфія» надає їй ніжний смак і легку вершкову нотку. А також сир робить страву більш ніжним. Страва чудово підійде до обіду або вечері. Подавати можна з різними гарнірами, а ще така страва може стати прекрасною гарячою закускою на святковому столі.

Необхідні продукти

  • 3 курячі грудки
  • 120 грам сиру «Філадельфія»
  • 200 грам твердого сиру
  • 100 грам нарізаного бекону
  • 1 болгарський перець
  • 3 столові ложки оливкової олії
  • сіль, перець
  • зелень
  • мелений часник

Починаємо приготування

  • Твердий сир (90 гр.) кладемо в миску і додаємо сир «Філадельфія». Все ретельно перемішуємо.
  • Болгарський перець нарізаємо брусочками.
  • Форму для випічки (24*24 див.) промазуємо оливковою олією.
  • Беремо шматочок філе і робимо кілька надрізів. У кожен «кишеньку» кладемо шматочок бекону, а також сирну начинку і болгарський перець. Точно також чинимо з кожним шматочком філе. Підготовлене м’ясо перекладаємо у форму для випічки. туди ж кладемо залишки болгарського перцю і присипаємо залишками сиру. А також виливаємо зверху трохи оливкової олії.
  • Форму ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів. І випікаємо протягом 35 хвилин.
  • Готове м’ясо перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також свинячу вирізку з грушею. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Куриная грудка с начинкой-сочная и мягкаяПриємного апетиту!