Куряча грудка з начинкою-смачне і дуже ніжне блюдо. Вершковий сир «Філадельфія» надає їй ніжний смак і легку вершкову нотку. А також сир робить страву більш ніжним. Страва чудово підійде до обіду або вечері. Подавати можна з різними гарнірами, а ще така страва може стати прекрасною гарячою закускою на святковому столі.
Необхідні продукти
- 3 курячі грудки
- 120 грам сиру «Філадельфія»
- 200 грам твердого сиру
- 100 грам нарізаного бекону
- 1 болгарський перець
- 3 столові ложки оливкової олії
- сіль, перець
- зелень
- мелений часник
Починаємо приготування
Спробуйте також свинячу вирізку з грушею. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!