Неймовірно смачні печінкові котлетки

Рецепт досить незвичайний і такі котлетки будуть навіть ті, хто байдужий до печінки. Вони виходять такі ніжні, що буквально тануть у роті. І все завдяки тому, що готові котлетки ми будемо запікати в сметанці, вийде дуже смачно. Печінкові котлетки можна використовувати для бутербродів на сніданок, перекус або подавати з гарніром.

Необхідні продукти

  • 500 грам печінки
  • 500 грам цибулі
  • 3 курячих яйця
  • сіль, перець за смаком
  • 80-100 грам пшеничного борошна
  • 5 столових ложок сметани
  • рослинна олія

Починаємо приготування

  • Лук очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Перекладаємо його на розпечену сковороду і обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Печінку ріжемо на великі шматочки і пропускаємо через м’ясорубку. Обсмажену цибулю також пропускаємо через м’ясорубку.
  • У фарш додаємо сіль і перець по смаку, перемішуємо і додаємо борошно. Знову перемішуємо. Потім у фарш додаємо курячі яйця і ще раз перемішуємо.
  • У такому вигляді залишаємо фарш на 10 хвилин.
  • У сковороду наливаємо трохи олії і викладаємо ложкою підготовлений фарш. Смажимо котлети з двох боків до рум’яного стану і перекладаємо у форму для випічки.
  • Зверху котлетки змащуємо сметаною і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів. Випікаємо протягом 15 хвилин, а потім відразу ж подаємо до столу.
  • На гарнір до котлеткам можна приготувати картопляні часточки з сиром і лимоном. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.

    Невероятно вкусные печеночные котлетки

    Приємного апетиту!