Траплялася у кого-то ситуація, коли ви вже перепробували безліч рецептів яловичини, але як то нічого не залишилося в списку улюблених?
У мене тут прийшла ідея зробити вершково-грибний соус до яловичині, і сьогодні хочу розповісти вам про рецепт запеченої яловичини, в вершково-грибному соусі.
Інгредієнти
- яловичина — 1 кілограм;
- сік ½ лимона;
- гірчиця в зернах — 3 столові ложки;
- приправа італійські трави — 2 чайні ложки;
- масло рослинне — 50 мілілітрів;
- сіль, перець.
Для соусу
- шампіньйони — 300 грам;
- вершки 20% жирності — 300 мілілітрів;
- сушені гриби — 20 грам;
- борошно — 1 столова ложка;
- вода — 200 мл.
Яловичина в рукаві: покроковий рецепт
Моя всім порада — не пересушите яловичину, вона повинна бути соковитою, цілком нормально, якщо вона буде ніжно рожевого кольору. З яловичиною потрібно поступати саме так, тоді страва буде справді вишуканим і гідним самого гарного ресторану.
Приємного апетиту.