Курячі ніжки, фаршировані грибами і сиром

Одна знайома поділилася зі мною рецептом фаршированих курячих ніжок.

Ніжки настільки смачні, що я просто не могла від них відірватися. Відразу ж попросила рецепт цих чудових ніжок: і сьогодні я б хотіла поділитися ним з вами. Готується це блюдо в духовці. Смак — просто смакота. Ще жоден гість не пішов, не запитавши рецепт.

Інгредієнти

  • куряча гомілка — 12 штук;
  • гриби — півкілограма;
  • цибуля — 1 головка;
  • сир — 150 грам;
  • сіль, перець;
  • соняшникова олія — для смаження.

Фаршировані курячі ніжки: покроковий рецепт

  • Помити ніжки. Після чого необхідно звільнити м’ясо від шкіри. Шкіра повинна залишитися цілою: її ми будемо фарширувати.
  • З кістки зріжте м’ясо, перекрутіть у фарш. Його потрібно посолити і поперчити за смаком.
  • Гриби дрібно шаткуємо. Обсмажуємо на сковороді в невеликій кількості рослинного масла.
  • Цибулю шаткуємо півкільцями і обсмажуємо разом з грибами.
  • Сир тремо на тертці.
  • Змішуємо м’ясний фарш, гриби, цибулю і сир.
  • Фаршируємо готовим фаршем мішечки від гомілки.
  • Скріплюємо краю зубочисткою.
  • Перекладаємо фаршировані гомілки в глибоку форму: так як при запіканні буде виділятися багато соку. При бажанні, посипаємо зверху тертим сиром.
  • Запікаємо гомілки в духовці 1 годину, при температурі 190 градусів.
  • Це унікальне блюдо і настільки смачне, що від нього просто неможливо відірватися.

    Куриные ножки, фаршированные грибами и сыром
    Приємного апетиту.